Our Gallery

Contact Info

  • 411 University St, Seattle, USA
  • theratio_interior@mail.com
  • +1 800 456 789 123
KEY AUTOMATION CATALUNYA
[ La nostra empresa ]

KEY AUTOMATION CATALUNYA

KEY AUTOMATION CATALUNYA, ens dediquem a la fabricació de porta seccional, porta automàtica de vidre i a cobrir les necesitats dels nostres clients amb tota la gama d’automatismes per portes. Desde la delegació de KEY a Catalunya, treballem exclusivament al servei del professional, competint amb la millor relació qualitat preu i un plaç d’entrega àgil tal hi com ens demana el mercat actual, ja que disposem de tot el material en stock.

Amb més de 25 anys d’experiència en el sector, el nostre departament tècnic i comercial, li pot oferir la millor solució en cada cas, així com un servei post-venta i de asistencia técnica àgil i professional. Fabriquem tant porta residencial com porta industrial, complint amb els marcatges CE actuals del mercat. UNE EN 13241-1:2003 + A1:2011.

Les portes KEY són repartides per els nostres propis medis de transport, això ens permet asegurar una entrega àgil i minimitzant les incidències en el material.

Estem al servei del professional, amb la nostra estrategia de “comerç de proximitat”, el nostre repte és créixer cada dia al costat dels clients que confien en el nostre projecte.